Индустриски облоги

Индустриски облоги

Занаети

 

Сѐ околу санација на бетонски површини и нанесување на подни облоги на епокси база. Санација на стари бетонски површини, поправка на пукнатини и обновување на бетонот. Вие ќе научите кај нас како се подготвуваат стари бетонски површини и какви материјали можат да се користат како заштитни системи за горни површини.

© Copyright 2023 Agency Pella. All Rights Reserved.