Често поставувани прашања

По што се разликува агенцијата Пелла од останатите агенции за посредување
Прво, кандидатите не плаќаат провизија за посредување, сите обуки се бесплатни, сместувањето за кандидатите кои не доаѓаат од Охрид е обезбедено од страна на агенцијата Пелла. Безбедноста на кандидатите е многу важна за агенцијата Пелла и затоа секој кандидат добива целосна заштитна опрема (заштитни шлемови, ракавици, обувки, палта и заштитни ремени за работи на висини).
Колку ќе изнесува мојата плата?
Како ќе се организира сместувањето во Германија?
Дали ќе бидам осигуран во фирмата во Германија?
Кога би можел да го земам првиот одмор откако ќе се вработам во Германија?
Дали превозот до работното место ќе биде обезбеден?
Дали ќе имам право на тринаесетта плата?
Колку изнесува киријата на стан по метар квадратен?
Колку изнесува цената на водата, струјата по потрошена единица?
Колку би изнесувале трошоците за исхрана во Германија?
© Copyright 2022 Agency Pella. All Rights Reserved.