Започнати нови обуки

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

На 13 февруари 2018 година агенцијата Пелла започна со нова обука за индустиските сектори отстранување на материјали кои не се повеќе дозволени и секторот монтажа на врати и прозори. Кандидатите го учат германскиот јазик во просториите на ЦСО.

© Copyright 2023 Agency Pella. All Rights Reserved.