Започната нова обука за поставување на подни облоги и поправка на бетонски површини

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

По барање на клиентот, агенцијата Пелла започна со обука за индустриски подови и санација на бетонски површини. 9 од 17 кандидати потпишаа веќе работен договор, откако ја завршија теоретската и практичната обука успешно.

© Copyright 2022 Agency Pella. All Rights Reserved.