Потпишување на договор

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Агенцијата Пелла потпиша договор со германска групација на фирми од областа на градежниот сектор за обука на македонски кандидати.

© Copyright 2022 Agency Pella. All Rights Reserved.